Grafisch & WebDesign

Wat ik kan betekenen voor je

Naast je website heb je natuurlijk ook je merk-identiteit nodig, visitekaartjes en flyers bijvoorbeeld. Maar vergeet ook je Social media niet. Heb je nog geen merk-identiteit, of ben je toe aan vernieuwing?

Ik ontwerp je logo tot aan je briefhoofd.

01

Je eigen wensen en doelen staan compleet centraal

Ik zal mijn visie ook geven, eerlijk en kritisch. De markt, de doelgroep, de emotie en het gevoel dat je wilt oproepen, zijn bepalend voor de sfeer en inhoud samen met de vormgeving van je merk-identiteit.

02

Naast een logo, geeft je merk-identiteit je bedrijf haar eigen gezicht

Belangrijk is dat de merk-identiteit wordt doorgetrokken in alle communicatie. Denk aan consequent kleurgebruik, gebruik van dezelfde lettertypes en de foto’s die je inzet voor je merk-identiteit.

03

Samen bepalen we de strategie en maken we de vertaalslag

Belangrijk is dat je merk-identiteit wordt doorgetrokken in al je communicatie. Denk aan consequent kleurgebruik, gebruik van dezelfde lettertypes en de foto’s die je inzet voor je merk-identiteit.

wp edaac7e3612073b26172702d7825224c.jpg

Grafisch design voor jou of je bedrijf

Je bent gestart of gaat beginnen met je bedrijf en wil graag je bedrijf online neerzetten. Heb je nog geen eigen stijl, of ben je toe aan vernieuwing? Ik ontwerp je Merk-identiteit (huisstijl) en Website volledig op elkaar afgestemd.

Het is belangrijk om jezelf online & offline te promoten. Klanten die je naam via via doorkrijgen, willen vaak even onderzoek doen. Wil je meer informatie over Grafisch & WebDesign gerelateerde zaken? Neem dan gerust contact met me op!

wp 8b08a264782a6a4a8cc9846b9b6093e0.jpg

Logo ontwerp

Een maatwerk logo wat je merk zijn identiteit geeft. Ik begin met het schetsen en ik zal met verschillende stijlen experimenteren. Vervolgens kies ik mijn favoriete ideeën. Ik zet het ontwerp om in een vector om een ​​digitale versie van je logo te vormen.

wp f69c5523eab3fd8b9a964840bbac45b0.jpg

Logo & Merk-identiteit

Dit bevat een primair logo, alternatief logo, favicon, lettertypen, kleuren en bijpassende elementen zoals knoppen en blokken voor je website. Ook ontwerp ik je visitekaartje, briefhoofd en een header of banner voor bijvoorbeeld je Facebook of LinkedIn.

wp b888dc4c92166c38263bef654a3f239c.jpg

Promotie ontwerp

Heb je een promotie of een evenement dat je graag wilt promoten? Misschien sta je binnenkort op een beurs? Ik ontwerp je promotie materiaal. Er zijn meerdere manieren om jezelf te promoten, denk hierbij aan flyers, banners, spandoeken en posters.

Al het werk wat ik lever is maatwerk. Wanneer je zelf al een idee hebt werk ik daar uiteraard vanuit.

Werken met

Di-Va.nl

Je kunt bij mij terecht voor al je design opdrachten. Tot je de service daadwerkelijk besteld zit je nergens aan vast. Voel je dus vrij om mij om informatie te vragen of een kennismaking gesprek aan te vragen. Staat er iets (nog niet) op de website? Stel je vraag dan gerust aan mij en samen komen wij er ongetwijfeld uit. Samen beslissen we dan de reis die wij samen gaan maken.

wp 2013b45c913ca8e08c449c6e36930232.png

Ik ben hier om je website en design problemen op te lossen! Mijn pakketten bieden alles wat je nodig hebt onder één dak; strategie, WebDesign en ik help je met de copywriting (teksten).

Dat klinkt goed hè?!

Particulier en zakelijk WebDesign

De beste oplossingen

voor je website!

Dynamisch WebDesign voor je WordPress website!

Jouw wensen en doelen staan centraal, maar ik zal mijn visie natuurlijk ook geven, eerlijk en kritisch. De markt, je doelgroep, de emotie en het gevoel dat je wilt oproepen, zijn bepalend voor de sfeer en inhoud samen met de vormgeving van je website. Naast een logo, geeft je merk-identiteit je eigen website een onderscheidend gezicht. Belangrijk is dat je merk-identiteit wordt doorgetrokken in al je communicatie. Denk aan consequent kleurgebruik, het gebruik van dezelfde lettertypes en de stijl van de foto’s die je inzet. Samen bepalen we de strategie en maken de vertaalslag naar een stijlvolle website!

Al het design wat ik lever is maatwerk. Wanneer je zelf al een idee hebt werk ik daar uiteraard vanuit.

wp decf94bacc2686c789e986b157cbd434.png

Hosting

Met je eigen domein krijg je een persoonlijk email adres. Kies voor wel of geen website. En voor je website regel ik het onderhoud en de beveiliging.

wp c9517ec0766e60b42f0cdc584dabe6c6.jpg

Klanten portaal

Heb je meer informatie van je klanten nodig en/of heb je meer informatie met je klanten te delen? Wil je een programma voor je klantenbeheer (CRM), facturatie en meer? Maak dan gebruik van een klanten portaal, een alles-in-één softwareplatform dat volledig zal voldoen aan de softwarebehoeften van de meeste kleine tot middelgrote bedrijven.

wp b0ded120988214b940ce48f4339b0499.jpg

Software & Tools

Voor je bedrijf en/of website zijn meerdere programma’s nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatische incasso of een programma waar je klanten een afspraak bij je kunnen boeken. Kijk maar eens hoe ik dat hier heb gedaan.

Ik heb licenties in huis voor meerdere oplossingen, na onze kennismaking krijg je een passend voorstel.

Laten we beginnen!

met Grafisch & WebDesign

Vraag een gratis kennismaking gesprek aan, neem contact met mij op of begin direct door op de knop hier onder te klikken.

Na het kennismaking gesprek bepalen we gezamenlijk wat je nodig hebt om je bedrijf er uit te laten springen.

Je krijgt toegang tot het klanten portaal waar je informatie vind over voor een optimale gebruikerservaring!

We zullen een strategiegesprek hebben over je merk en visie voor ik aan je opdracht begin om te zorgen dat alles juist is afgestemd!

OPEN

voor werk

Wil je ook meer tijd over houden om in je bedrijf te steken? Ik help je graag door tijdrovend werk uit je handen te nemen!