Graag wil ik je vragen om wat meer informatie, zodat ik je nog beter kan helpen.

Welkom bij Di-Va.nl


De antwoorden in dit formulier worden (1 maand) bewaard voor je. Handig wanneer je een andere dag verder wilt gaan! Heb je dit formulier al een keer ingevuld? Dan hoef je dit natuurlijk niet nog een keer in te doen! Ik ga voor je bestelling zorgen 🙂

Het is belangrijk dat je dit formulier niet invult in een incognito venster of wanneer je ingelogd bent als gast. Om de antwoorden in dit formulier te kunnen verwerken zijn cookies nodig en die worden bij voorgaande manieren helaas niet juist gebruikt.

Klant intake formulier

  • 1. Welkom
  • 2. Je eigen gegevens
  • 3. Bedrijfsgegevens
  • 4. Je ideale klant
  • 5. Project
  • 6. Nog een paar laatste vragen

Welkom bij Di-va.nl

We gaan hier meteen in op de kern en bepalen wie, wat en waarom. Het verbaast me altijd hoe uitdagend het kan zijn als ondernemer om duidelijkheid te krijgen over je merkvisie en bedrijfsdoelen. Aan het einde van de dag zijn wij als ondernemers druk, heel druk. Te druk met het balanceren van alle taken en proberen we de dagelijkse taken door te komen die ons bedrijf draaiende houden.

Ik denk dat het te gemakkelijk is om het grotere geheel en de redenen waarom we ons bedrijf zijn begonnen uit het oog te verliezen; waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Het is echt belangrijk om op de hoogte te blijven van je waarom en wat je drijft om door te gaan en gepassioneerd te blijven over je bedrijf.

Je krijgt informatie met aanwijzingen en prompts die allemaal zijn ontworpen om de basisblokken te bouwen voor een duidelijke en effectieve merk-identiteit die aansluit op je ideale klant.

Nadat je de vragen hebt beantwoord hebben wij een Strategie gesprek van een uur waarin ik meer dieptegang zal zoeken over je bedrijf & doelen. We kunnen ook je eventuele last minute vragen bespreken. Graag zal ik je helpen om de beste oplossing voor je te vinden!

 

Met vriendelijke groeten,

Diana van der Pol