JT Horeca Management & Advies

Diana heeft tijdens de intake enorm goed geluisterd naar mijn wensen en deze omgetoverd tot een waanzinnig mooie website doorspekt met de juiste informatie, woordkeuze, lettertype en styling. Naast de professionaliteit van Diana is ze enorm prettig en hulpvaardig in de omgang.

Jurgen, JT Horeca Management & Advies

Verantwoordelijkheden:

Merkidentiteit

De herkenning moest duidelijk zijn; creatief, culinair en vooral creatief.

WebDesign

Voor het design heb ik inspiratie genomen van een afbeelding die ik gekozen heb om de merkidentiteit mee vast te stellen.

Wat zijn je uitdagingen?

Graag hoor ik wat de uitdagingen zijn binnen je bedrijf! Maak een gratis kennismaking gesprek met mij om er achter te komen hoe ik je kan helpen het beste uit je bedrijf te halen.