Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Home Reviews Nieuwsbrief Mobiel Contact Account Afspraken Scroll boven
Marketing & Social media
Voor je Marketing & Social media met moderne software gemaakt, geschikt voor je bedrijf kun je terecht bij Di-Va.nl, WebDesign, Customer Journey & Productiviteit

Naast je Merkidentiteit (huisstijl) heb je natuurlijk ook je Marketing materialen nodig; flyers en banners bijvoorbeeld. Maar vergeet ook je Social media niet. Ik ontwerp je Marketing en Social media volledig op elkaar afgestemd.

Het is belangrijk om jezelf online & offline te promoten!

Wil je meer informatie over Marketing & Social media?

Neem dan gerust contact met mij op!

Marketing ontwerp

Heb je een promotie of een evenement dat je graag wilt verspreiden? Misschien sta je binnenkort op een beurs? Ik ontwerp je marketing materiaal. Er zijn meerdere manieren om jezelf te promoten, denk hierbij aan flyers, banners, spandoeken en posters.

Social media ontwerp

Wil je graag zelf je Social media doen, maar heb je moeite met afbeeldingen en sjablonen te maken? Of heb je wel al je huisstijl en vind je het moeilijk om dit toe te passen voor je Social media? Ik ontwerp voor je in het gewenste formaat of programma.

Al het design wat ik lever is maatwerk. Wanneer je zelf al een idee hebt werk ik daar uiteraard vanuit.

Werken met

Di-Va.nl

Wil je ook je klanten een onvergetelijke reis geven met je bedrijf?

Tot je de service daadwerkelijk besteld zit je nergens aan vast. Voel je dus vrij om mij om informatie te vragen of een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen. Staat er iets (nog niet) op mijn website? Stel je vraag dan gerust aan mij en samen komen wij er ongetwijfeld uit. Samen beslissen we dan de reis die wij samen gaan maken.

Laten we beginnen!

met Marketing & Social media

Vraag een gratis kennismaking gesprek aan, neem contact met mij op of begin direct door op de knop hier onder te klikken.

Na het kennismaking gesprek bepalen we gezamenlijk wat je nodig hebt om je bedrijf er uit te laten springen.

Ik zorg voor alle informatie die je nodig hebt voor een optimale gebruikerservaring!

We zullen een strategiegesprek hebben over je merk en visie voor ik aan je opdracht begin om te zorgen dat alles juist is afgestemd!

Lees meer over Marketing & Social media

Volg je mij al op Social media?

Wil je graag op de hoogte blijven?

Di-Va.nl WebDesign, Customer Journey & Productiviteit
Deel je liefde met de wereld!

Geef een reactie