Marketing & Social media

Voor jou of je bedrijf

Naast je merk-identiteit (huisstijl) heb je natuurlijk ook je Marketing materialen nodig; flyers en banners bijvoorbeeld. Maar vergeet ook je Social media niet. Heb je nog geen eigen stijl, of ben je toe aan vernieuwing? Ik ontwerp je Marketing en Social media volledig op elkaar afgestemd.

Het is belangrijk om jezelf online & offline te promoten. Klanten die je naam via via doorkrijgen, willen vaak even onderzoek doen. Wil je meer informatie over het uitbesteden van Marketing- & Social media gerelateerde zaken? Neem dan gerust contact met mij op!

wp 584fb87b785a85444fed25b190935d77.jpg

Marketing ontwerp

Heb je een promotie of een evenement dat je graag wilt verspreiden? Misschien sta je binnenkort op een beurs? Ik ontwerp je marketing materiaal. Er zijn meerdere manieren om jezelf te promoten, denk hierbij aan flyers, banners, spandoeken en posters.

wp a1cdf7a819649734f567a3eb2056139f.jpg

Social media ontwerp

Wil je graag zelf je Social media doen, maar heb je moeite met afbeeldingen en sjablonen te maken? Of heb je wel al je huisstijl en vind je het moeilijk om dit toe te passen voor je Social media? Ik ontwerp voor je in het gewenste formaat of programma.

wp 6ebc1c62e233928f862388eb245336ea.jpg

Social media strategie

Wil je meer tijd over houden om in je bedrijf te steken? Huur mij dan in om je Social media voor je te beheren en in te plannen. Ik zorg ervoor dat je Social media volledig is afgestemd op je merk-identiteit!

Al het design wat ik lever is maatwerk. Wanneer je zelf al een idee hebt werk ik daar uiteraard vanuit.

Laten we beginnen!

met Marketing & Social media

Vraag een gratis kennismaking gesprek aan, neem contact met mij op of begin direct door op de knop hier onder te klikken.

Na het kennismaking gesprek bepalen we gezamenlijk wat je nodig hebt om je bedrijf er uit te laten springen.

Je krijgt toegang tot het klanten portaal waar je informatie vind over voor een optimale gebruikerservaring!

We zullen een strategiegesprek hebben over je merk en visie voor ik aan je opdracht begin om te zorgen dat alles juist is afgestemd!

OPEN

voor werk

Wil je ook meer tijd over houden om in je bedrijf te steken? Ik help je graag door tijdrovend werk uit je handen te nemen!