Partners met wie ik graag samenwerk


Ik gebruik al jaren verschillende tools waar ik meer dan tevreden mee ben.

Hier vindt je mijn favorieten. Voor sommigen heb ik zelfs een leuke korting voor je!

Deze pagina (partners) bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een klein percentage van de verkoop ontvang.

clickup

ClickUp

ClickUp is een cloud-gebaseerde tool die projectbeheer, het volgen van doelen, naadloze samenwerking, communicatie en taakbeheer tussen teams en werknemers mogelijk maakt.

Ben je het beu om talloze apps en platforms te gebruiken voor taakbeheer, documentatie, het stellen van doelen, communicatie, het maken van herinneringen en het beheren van takenlijsten? Als je ja hebt gezegd, dan ben je blij te weten dat ClickUp een alles-in-één productiviteits-app is waarmee je al deze klusjes vanaf één platform kunt beheren. Omdat je alles vanaf één plek kunt beheren, bespaar je veel tijd, geld, moeite en andere middelen. ClickUp is bedoeld om gebruikers te helpen elke week een dag te besparen.

Wil je graag dat ik je help met om je ToDo lijst met tijdrovende taken kleiner te maken? Geen probleem! Kijk dan hier.

SEOPress

Ik gebruik SEOPress om de SEO in te stellen voor de pagina’s van je website.

Indien je liever zelf alles wilt instellen, is dit natuurlijk ook mogelijk. SEOPress is een plugin speciaal gemaakt voor WordPress en is geïntegreerd op de pagina’s zelf. Je hoeft dus niet diep te zoeken om je SEO in te stellen.

De instellingen van het programma zijn ruim, dus lees ze allemaal goed door. Er staan links bij die je uitleg geven wat de bedoeling is, al is het allemaal wel in het engels.

Seopress Logo Diva.nl Merk Identiteit Marketing Virtual Assistant
Post Maker Logo

Post Maker

Post Maker genereert posts voor je Social Media planner en is te exporteren in CSV. Genereer een bibliotheek met boeiende berichten op basis van je steeds groter wordende lijst met producten, services, blog berichten, marketing pagina’s en passieve inhoud. Ik gebruik dit programma onder andere voor mijzelf en mijn klanten. De kosten zijn ook goed te doen. Uiteraard maak ik gebruik van het Agency plan, maar ik heb er geen spijt van! Vanaf dag 1 ben ik diep onder de indruk! Wat scheelt dit een werk zeg!

Wil je graag dat ik je help met je Social media? Geen probleem! Kijk dan hier.

Flodesk

Flodesk zegt dat ze werelds meest intuïtieve mail-builder zijn en dat overdrijven ze niet!

Met Flodesk kun je in enkele minuten prachtige e-mails maken die overeenkomen met de algehele stijl van je merk, zelfs als je geen technische, ontwerp- of marketingvaardigheden hebt. Maar omdat Flodesk nog steeds zo nieuw is, kan het qua vermogen niet helemaal overeenkomen met zijn concurrenten.

Gebruik de knop om 50% te besparen en onbeperkt alles te krijgen (onbeperkt aantal abonnees en e-mails !!) Je kunt die link gebruiken om slechts $ 19 per maand te betalen (in plaats van $ 38 per maand) maar ik stel eigenlijk voor om voor een jaar te gaan abonnement om letterlijk honderden dollars te besparen.

Flodesk Diva.nl Merk Identiteit Marketing Virtual Assistant
Wpf Get Content Diva.nl Merk Identiteit Marketing Virtual Assistant

WP Feedback

Het is een van de grootste problemen voor website ontwerpers om klanten gedetailleerde feedback te laten geven voor het werk. Ik heb gekozen voor WP Feedback ter vervanging van spreadsheets, talloze e-mails en telefoontjes. Met WP FeedBack kan de klant eenvoudig op een gedeelte van zijn website klikken, een taak maken en feedback indienen.

De klant kan de prioriteit & de urgentie toevoegen, een screenshot toevoegen en het verzoek schrijven.

Niet alleen dat, maar de plug-in bindt het verzoek ook aan de div die de klant heeft gekozen en verzamelt automatisch het browser type, de schermgrootte en andere technische informatie, wat betekent dat je kunt stoppen met raden naar het exacte scenario waarin het probleem of verzoek zich heeft voorgedaan.

Zodra je taken op de website hebt, kun je naar het dashboard gedeelte in de backend gaan en systematisch op tickets reageren. Je hebt volledige controle over alle taken, inclusief de prioriteit, urgentie en wie eraan is toegewezen.

Helaas heb ik geen korting voor WP Feedback voor je, maar ondanks dat raad ik je dit programma zeker aan als je websites maakt voor klanten!

Meetfox

MeetFox is een software die professionals helpt bij het beheren hun dagelijkse vergaderingen van begin tot eind op afspraak planning, digitale of offline vergaderingen en beveiligde betalingen

met automatische facturering. Het is een eenvoudig te gebruiken plug-and-play-software die binnen enkele minuten opgezet kan worden of bied een op maat gemaakt white label oplossing.

  • Laat je klanten direct vergaderingen met je boeken via je eigen domein (gesynchroniseerd met je agenda)
  • Ontmoet je klanten persoonlijk of online met de volledig geïntegreerde en veilige video- en spraakoplossing
  • Stuur klanten onmiddellijk na elke vergadering automatisch een factuur

Ik gebruik deze tool graag wanneer ik mijn klanten aanbied om een uitleg te geven voor de achterkant van hun website. Na afloop kan ik gemakkelijk de video aanbieden om te downloaden. MeetFox is een makkelijk te gebruiken tool die mijn dag een stuk eenvoudiger maakt.

Helaas heb ik geen korting voor je, maar ik kan je verzekeren dat je deze software graag zult gaan gebruiken!

Meetfox Diva.nl Merk Identiteit Marketing Virtual Assistant

50% van de boekingen vindt plaats buiten de werkuren

zorg ervoor dat je klanten 24/7 bij je kunnen reserveren.

Canva

Ik ben dol op deze tool omdat je grafische ontwerp vaardigheden beperkt kunnen zijn met de typische ontwerp programma’s en je nog steeds geweldige afbeeldingen kunt maken. Canva heeft een Design School met een blog, tutorials en lesmateriaal om je te helpen Canva onder de knie te krijgen en je algehele oog voor grafisch ontwerp te verbeteren. In de tutorials kun je eenvoudige ontwerptechnieken uitproberen, zoals afbeeldingen in lagen aanbrengen, tekst manipuleren en stickers en knoppen toevoegen, zodat je het programma onder de knie kunt krijgen. Een ander kenmerk waar ik dol op ben, is dat ik eerdere ontwerpen gemakkelijk in folders kan bewaren en kan blijven gebruiken, of in kan stellen als sjabloon om gemakkelijk te overnieuw te gebruiken. Zo heb ik bijvoorbeeld folders voor ieder van mijn klanten. En wat helemaal gemakkelijk is, is dat je voor kleuren gewoon de hex-code kunt invoeren. Dit is een code die vaak gebruikt wordt bij ontwerpen, dus extra makkelijk. Wanneer ik bijvoorbeeld een logo ontwerp voor een klant vermeld ik de hex-code standaard bij oplevering. Je kunt ook een set afbeeldingen maken en ze in een gecomprimeerd bestand downloaden. Als je Canva nog niet kent, lees dan zeker mijn gedetailleerde beoordeling lezen om erachter te komen wat je mist;

Ga direct naar de afspraken kalender:


Wil je naar je account pagina? Klik hier