Di-Va.nl Blog

Services

styled stock photos for instagram and social media, flatlays, social squares from the sc stockshop

12 april 2021

Eén van de grootste communicatie middelen is je zakelijke e-mail voor je bedrijf. Je maakt hier ongetwijfeld dagelijks gebruik van. Wanneer je je eigen domein gebruikt, zoals ik met info@di-va.nl kun je af en toe problemen hebben met de leverbaarheid van je e-mails. Dit heeft er mee te maken dat je domein nieuw is en nog een reputatie moet opbouwen. Zakelijke e-mail lezers en programma’s (bijvoorbeeld Outlook) of de instellingen van de ontvanger, kunnen ervoor zorgen dat je e-mails niet eens aan kan komen! Met de steeds meer uitgebreid wordende wetgeving wordt het moeilijker gemaakt. Dit is om spam zoveel mogelijk te kunnen voorkomen. Helaas betekend dit ook dat je met een nieuw domein hier problemen mee kunt ondervinden.

publer18423115 1317671634953852 1774938009825928525 o

12 maart 2021

Actief posten op al je sociale mediakanalen is als het verzenden van dezelfde meme naar zes verschillende groepschats – vermoeiend, maar noodzakelijk (ze noemen Publer niet voor niets de meme-leverancier). Voordat Social media echte resultaten voor je kunnen opleveren, moet je je volgers de inhoud geven die ze willen op elk platform dat ze hebben. Maar tenzij je dag en nacht wilt besteden aan het plannen van berichten op al je platforms, heb je een eenvoudige tool nodig die dit voor je kan doen (en nog veel meer).

wp 646929b20c08642c3c9f9121f94e5f79.gif

21 oktober 2020

Het is een van de grootste problemen voor website ontwerpers om klanten gedetailleerde feedback te laten geven voor het werk. Ik heb gekozen voor WP Feedback ter vervanging van spreadsheets, talloze e-mails en telefoontjes. Met WP FeedBack kan de klant eenvoudig op een gedeelte van zijn website klikken, een taak maken en feedback indienen.

Di Va.nl Klanten Portaal

7 oktober 2020

Het Di-Va.nl Klanten portaal is meer dan alleen een CRM Software, het is een alles-in-één platform dat volledig voldoet aan de behoeften van bedrijven.

seopress google knowledge graph screenshot di va.nl

9 juli 2020

Ik gebruik SEOPress om de SEO in te stellen voor de pagina’s van je website. SEOPress is een plugin speciaal gemaakt voor WordPress en is geïntegreerd op de pagina’s zelf. Je hoeft dus niet diep te zoeken om je SEO in te stellen.

wp c95abb3d143af2598e790cd76d8abf62.png

10 juni 2020

MeetFox is een software die professionals helpt bij het beheren hun dagelijkse vergaderingen van begin tot eind op afspraak planning, digitale of offline vergaderingen en beveiligde betalingen met automatische facturering. Het is een eenvoudig te gebruiken plug-and-play-software die binnen enkele minuten opgezet kan worden of bied een op maat gemaakt white label oplossing.

Werken met

Di-Va.nl

Je kunt bij mij terecht voor al je design opdrachten. Tot je de service daadwerkelijk besteld zit je nergens aan vast. Voel je dus vrij om mij om informatie te vragen of een kennismaking gesprek aan te vragen. Staat er iets (nog niet) op de website? Stel je vraag dan gerust aan mij en samen komen wij er ongetwijfeld uit. Samen beslissen we dan de reis die wij samen gaan maken.

Word nóg productiever en haal meer uit je bedrijf met deze tips!

Ontvang mijn tips en verhoog je productiviteit!

word nog productiever en haal meer uit je bedrijf met deze tips di va.nl (handige checklist)

En ontvang deze gratis Checklist!

Tackle je steeds langer wordende ToDo lijst
Versla het gevoel dat je niks gedaan krijgt
Krijg je focus terug en laat die tijdrovende taken je niet verslaan!

Ben je benieuwd naar de updates die verstuurd zijn?