Di-Va.nl Blog

Software & Tools

Ik gebruik al jaren verschillende tools waar ik meer dan tevreden mee ben. Hiervoor heb ik verschillende licenties in huis. Omdat ik goede deals heb kunnen afsluiten, krijg je nog een fikse korting ook, wanneer je een licentie huurt bij Di-Va.nl!

styled stock photos for instagram and social media, flatlays, social squares from the sc stockshop

12 april 2021

Eén van de grootste communicatie middelen is je zakelijke e-mail voor je bedrijf. Je maakt hier ongetwijfeld dagelijks gebruik van. Wanneer je je eigen domein gebruikt, zoals ik met info@di-va.nl kun je af en toe problemen hebben met de leverbaarheid van je e-mails. Dit heeft er mee te maken dat je domein nieuw is en nog een reputatie moet opbouwen. Zakelijke e-mail lezers en programma’s (bijvoorbeeld Outlook) of de instellingen van de ontvanger, kunnen ervoor zorgen dat je e-mails niet eens aan kan komen! Met de steeds meer uitgebreid wordende wetgeving wordt het moeilijker gemaakt. Dit is om spam zoveel mogelijk te kunnen voorkomen. Helaas betekend dit ook dat je met een nieuw domein hier problemen mee kunt ondervinden.

publer18423115 1317671634953852 1774938009825928525 o

12 maart 2021

Actief posten op al je sociale mediakanalen is als het verzenden van dezelfde meme naar zes verschillende groepschats – vermoeiend, maar noodzakelijk (ze noemen Publer niet voor niets de meme-leverancier). Voordat Social media echte resultaten voor je kunnen opleveren, moet je je volgers de inhoud geven die ze willen op elk platform dat ze hebben. Maar tenzij je dag en nacht wilt besteden aan het plannen van berichten op al je platforms, heb je een eenvoudige tool nodig die dit voor je kan doen (en nog veel meer).

wp e515b63b2a0af4e6b709d21eda92c9cd.jpg

4 maart 2021

Wanneer je meer personalisatie nodig hebt en je voor vrijwel iedere klant nieuwe pakketten hebt dan raad ik je zeker Invoice Ninja aan. Er is een gratis versie, alhoewel ik je zeker het Enterprise plan aanraad. Je krijgt dan ook de mogelijkheid bijvoorbeeld om bestanden toe te voegen aan de facturen en meerdere gebruikers. Het is handig om je boekhouder toegang te verlenen bijvoorbeeld!

Di Va.nl Klanten Portaal

7 oktober 2020

Het Di-Va.nl Klanten portaal is meer dan alleen een CRM Software, het is een alles-in-één platform dat volledig voldoet aan de behoeften van bedrijven.

wp c95abb3d143af2598e790cd76d8abf62.png

10 juni 2020

MeetFox is een software die professionals helpt bij het beheren hun dagelijkse vergaderingen van begin tot eind op afspraak planning, digitale of offline vergaderingen en beveiligde betalingen met automatische facturering. Het is een eenvoudig te gebruiken plug-and-play-software die binnen enkele minuten opgezet kan worden of bied een op maat gemaakt white label oplossing.

Werken met

Di-Va.nl

Je kunt bij mij terecht voor al je design opdrachten. Tot je de service daadwerkelijk besteld zit je nergens aan vast. Voel je dus vrij om mij om informatie te vragen of een kennismaking gesprek aan te vragen. Staat er iets (nog niet) op de website? Stel je vraag dan gerust aan mij en samen komen wij er ongetwijfeld uit. Samen beslissen we dan de reis die wij samen gaan maken.

Word nóg productiever en haal meer uit je bedrijf met deze tips!

Ontvang mijn tips en verhoog je productiviteit!

word nog productiever en haal meer uit je bedrijf met deze tips di va.nl (handige checklist)

En ontvang deze gratis Checklist!

Tackle je steeds langer wordende ToDo lijst
Versla het gevoel dat je niks gedaan krijgt
Krijg je focus terug en laat die tijdrovende taken je niet verslaan!

Ben je benieuwd naar de updates die verstuurd zijn?