Di-Va.nl Blog

Website/Blog

Een professioneel ogend merk en website hoeven niet overweldigend te zijn en het is zeker niet iets waar je moeite mee hoeft te hebben om er zelf achter te komen! Het is volledig haalbaar en ik ben hier om je bij elke stap te begeleiden!

Default 1200x1200 Layout1418 Marketing Diva Nl Virtual Assistant Webdesign 1fnrj6u

12 november 2020

Mijn proces is eenvoudig en duidelijk. Waarom is dit belangrijk? Ik heb een gedetailleerd instap proces dat ik in de loop van de tijd heb geperfectioneerd…

wp 646929b20c08642c3c9f9121f94e5f79.gif

21 oktober 2020

Het is een van de grootste problemen voor website ontwerpers om klanten gedetailleerde feedback te laten geven voor het werk. Ik heb gekozen voor WP Feedback ter vervanging van spreadsheets, talloze e-mails en telefoontjes. Met WP FeedBack kan de klant eenvoudig op een gedeelte van zijn website klikken, een taak maken en feedback indienen.

seopress google knowledge graph screenshot di va.nl

9 juli 2020

Ik gebruik SEOPress om de SEO in te stellen voor de pagina’s van je website. SEOPress is een plugin speciaal gemaakt voor WordPress en is geïntegreerd op de pagina’s zelf. Je hoeft dus niet diep te zoeken om je SEO in te stellen.

Default 1200x1200 Layout1418 Webdesign Virtual Assistant Diva Nl Marketing 1fnrhtm

4 mei 2020

Deze stappen zullen de grootste impact hebben als het gaat om het behouden en verbeteren van je bedrijfsprestaties en inspiraties.

Werken met

Di-Va.nl

Je kunt bij mij terecht voor al je design opdrachten. Tot je de service daadwerkelijk besteld zit je nergens aan vast. Voel je dus vrij om mij om informatie te vragen of een kennismaking gesprek aan te vragen. Staat er iets (nog niet) op de website? Stel je vraag dan gerust aan mij en samen komen wij er ongetwijfeld uit. Samen beslissen we dan de reis die wij samen gaan maken.

Word nóg productiever en haal meer uit je bedrijf met deze tips!

Ontvang mijn tips en verhoog je productiviteit!

word nog productiever en haal meer uit je bedrijf met deze tips di va.nl (handige checklist)

En ontvang deze gratis Checklist!

Tackle je steeds langer wordende ToDo lijst
Versla het gevoel dat je niks gedaan krijgt
Krijg je focus terug en laat die tijdrovende taken je niet verslaan!

Ben je benieuwd naar de updates die verstuurd zijn?